Wednesday, January 9, 2013

Im not free at all

1 comments

Sekarang bulan final exam.Harini,masih perlu stdy untuk paper dosi.dua paper dah abes.tinggal dua lg.

Harini mengantuk sgt tghari.salah aku jgak,pg td pdhal dah segar,smbung tdo.tambah2 aku x amek kafein awl2.
Sembahyang zohor mcm penat. Pdhal stdy xkemana. Lpas zohor nekad beli kopi,dkat mesin air segera btol2 dpn school fz.

Bersyukur school fz sangat dekat dgn library.eh,aku ada ckap kan,aku sentiasa stdy di library.hak3

Sebab mengantok,aku salah tekan pilihan air.ok.tu ok je. Aku rehat lyn kopi,smbil tunggu kopi stimulate brain activity aku.

Tibe2 pakcik lab tgur,amboi freenye.sambil pung pang pung pang ckp pasal projek next sem. Lupa bgtau,pakcik tu speaking full dgn aku.tp disebabkan aku dlm keadaan xbtol,aku jwb a a a je.

Sdihnya.aku x free pn.percayalah

Aku tpaksa melukis di buku.bukti aku stdy

 

bila rasa gembira Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal